Scroll Top
auto onderhoud

afhankelijk van het type onderhoud

Met een goed en regelmatig onderhoud van je auto voorkomt je onverwachte pech en reparaties. Bij Profile kunnen we onderhoud vaak uitvoeren mét behoud van fabrieksgarantie.

content_onderhoud-bijgesneden

Onderhoud je auto en bespaar kosten door regelmatige controle

Wat is er nou vervelender dan autopech welke voorkomen had kunnen worden? Voorkom pech en laat onze specialisten het onderhoud van jouw auto uit handen nemen. Van een kleine beurt tot een grote beurt, je kunt voor jouw onderhoud bij Profile terecht. Niet alleen kan autopech worden voorkomen, maar ook kun je onveilige situaties op de weg voorkomen en bespaar je gemakkelijk kosten op dure reparaties. Maar wanneer is mijn auto nou toe aan een onderhoudsbeurt? Dit verschilt per merk en type auto. Bij Profile is het merk en type auto geen enkel probleem: je kunt met ieder type auto bij een van onze autogarages terecht. Ook voor het onderhoud van een elektrische auto kun je bij ons terecht.

Een onderhoudsbeurt plannen is zo geregeld bij Profile!
Maak snel een afspraak bij een vestiging in zeeland
en dan zien we je snel. 

Klaar voor de zomer?

Jouw auto in topconditie voor de zomer, maak dan je auto zomercheck bij Profile. Je auto rijdt tenslotte het veiligst op zomerbanden. Bij een zomercheck controleren we je auto op verschillende essentiële onderdelen zoals de accu, ruitenwissers, verlichting en het bandenprofiel. Zo kan je auto weer veilig de weg op in de zomer.

Klaar voor de winter?

Moeiteloos rijden door de sneeuw en temperaturen tot dik onder het vriespunt. Zorg ervoor dat je auto altijd start en veilig de weg op kan. Met het uitvoeren van een wintercheck door een van de specialisten van Profile is jouw auto instaat optimaal te presteren in de winter. Zo controleren we je auto op de verlichting, accu, ruitenwissers en bandenprofiel. Zo zorgen we ervoor dat je auto weer veilig de weg op kan. Je auto rijdt het beste op winterbanden.

Om de hoeveel kilometer
een onderhoudsbeurt?

Om de hoeveel kilometer is onderhoud van een auto verstandig? Normaal gesproken is een onderhoudsbeurt van toepassing om de 15.000 km of elk jaar een kleine onderhoudsbeurt. Wanneer je veel onderweg bent of lange reizen maakt, kun je ook altijd voor een vakantiecheck een bezoekje brengen aan een Profile vestiging bij jou in de buurt. Ook voor een wintercheck of zomercheck kun je bij Profile langskomen.

Airco-onderhoud klaar terwijl
je wacht

Om onnodige reparaties te voorkomen, is airco-onderhoud belangrijk. Een goed werkende airco zorgt voor de juiste temperatuur, regelt de luchtvochtigheid en voorkomt een onprettige geur in je auto. De airco zorgt er ook voor dat je ruiten niet beslaan, extra belangrijk dus dat hij goed werkt!

Grote leasemaatschappijen
gaan voor auto-onderhoud naar Profile

Da’s leuk om te weten toch? Leasemaatschappijen als Athlon en Justlease gaan voor auto-onderhoud naar Profile. Ze weten dat we de beste monteurs in huis hebben die snel en vakkundig auto-onderhoud en reparaties uitvoeren.

Ander onderhoud en reparaties snel en
vakkundig uitgevoerd

Als er iets mis met je auto, dan kunnen we het bij Profile snel repareren. Neem even contact met ons op, dan laten we je snel hoeveel tijd we nodig hebben voor onderhoud of een reparatie en wat de kosten zijn.

Onze vestigingen