Scroll Top
Velgen

Zowel in de zomer als in de winter de mooiste velgen
onder jouw auto.

Het grootste aanbod stalen en lichtmetalen velgen

Profile heeft het grootste online aanbod lichtmetalen en stalen velgen van Nederland. Of het nu gaat om 15 inch-velgen, 18 inch-velgen, winterbanden met velgen, wieldoppen, wielbouten, wielmoeren of velgsloten: bij Profile krijgt je altijd passend advies en de beste aanbieding.

Vul in de module bovenaan deze pagina in welk type auto je rijdt en vind direct de juiste velgen. Heeft u vragen? Neem contact op, onze specialisten adviseren je graag.

Combineer je APK met een onderhoudsbeurt
De APK is een wettelijk verplichte keuring, die losstaat van het onderhoud aan je auto. Je kunt de APK-keuring bij Profile combineren met een onderhoudsbeurt. In combinatie met een grote onderhoudsbeurt betaal je zelfs niets voor de APK!
velgen-content
Lichtmetalen of stalen velgen

Met velgen kun je het verschil maken. Zilver, zwart, antraciet of oranje: alles is mogelijk. Je bepaalt zelf welke uitstraling het beste bij jou en je auto past. Lichtmetalen velgen of aluminium velgen zijn echte blikvangers voor je auto. Ze geven je auto een modern, verzorgd en sportief uiterlijk en zijn bovendien licht in gewicht en roestbestendig.

Zoekt je goedkope velgen? Dan kunnen stalen velgen een slimme optie zijn. Je vindt in ons assortiment verschillende betaalbare velgenmerken

Combineer montage velgen met een bandenwissel

Verruilt je je zomerbanden voor winterbanden? Of ben je om een andere reden toe aan nieuwe banden? Dan kan het slim zijn om je bandenwissel te combineren met het monteren van nieuwe velgen. Je betaalt voor de montage van jouw velgen niets extra en je bent in een half uur tot een uur professioneel geholpen met je nieuw velgen en banden.

Ook mooie velgen voor jouw auto?
  • Profile: specialist in velgen voor alle merken
  • Het grootste online assortiment velgen
  • Direct te combineren met een bandenwissel
  • Behoud van de kwaliteit van je banden
  • Deskundige en snelle montage
  • Altijd garantie op je nieuwe velgen, tot wel drie jaar!
Onze vestigingen