Scroll Top

HANKOOK

Hankook autobanden koop je het beste bij Profile! Altijd het beste advies. Of je nou op zoek bent naar Hankook zomer-, winter-, of 4-seizoenenbanden, je bent bij Profile aan het juiste adres.

Hankook zomer-, allseason en winterbanden.

Hankook autobanden hebben een goede wegligging en bieden hoge kwaliteit.
Ons Hankook assortiment bestaat uit zomerbanden, 4-seizoenenbanden en winterbanden.

Waarom Hankook autobanden?
  1. Hankook autobanden zorgen voor een optimale balans bij nat en droog wegdek.
  2. Hankook banden zijn voorzien van geavanceerde technologieën.
  3. Een goede wegligging door het hoge kwaliteitsniveau.
  4. 100% tevredenheidsgarantie

Hankook autobanden – een korte introductie

Om de Europese markt nog beter te bedienen bouwt Hankook in Hongarije, centraal in Europa, momenteel een nieuwe fabriek. De 500 miljoen euro kostende fabriek zal werk bieden aan 1500 lokale werknemers die jaarlijks zo’n 10 miljoen banden voor personenauto’s en kleine vrachtwagens in heel Europa zullen produceren. Het assortiment bestaat voor personenwagens onder andere uit zomerbandenwinterbanden en 4 seizoenenbanden.

Hankook staat bekend om de zeer hoge kwaliteit autobanden voor redelijke tarieven. Het assortiment wordt nu verder uitgebreid met een serie high-performance banden. Er worden steeds meer Hankook banden gemonteerd onder bijvoorbeeld Ford, Hyundai, KIA, Opel en Volkswagen. Hankook is een zeer vernieuwend bedrijf en er wordt veel geld geïnvesteerd in innovatie, zoals de ontwikkeling van het ‘run-flat-tire’-systeem. Hankook heeft tevens een samenwerking met Michelin en het Duitse Hamann voor het tunen van auto’s. In de eerste maanden van 2006 sleepten zij al 3 kwaliteitsprijzen in de wacht van toonaangevende Duitse automagazines.

Het Europese hoofdkantoor van Hankook Tire is gevestigd in Neu-Isenburg nabij Frankfurt. De fabrikant heeft verder Europese vestigingen in Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland (Benelux), Hongarije, Rusland, Turkije, Zweden en Polen. De Hankook-producten worden rechtstreeks verkocht via regionale distributeurs in andere lokale markten. Internationaal toonaangevende autofabrikanten vertrouwen op banden van Hankook Tire voor hun eerste montage. Meer dan 30% procent van de wereldwijde omzet van het bedrijf wordt gegenereerd in Europa en Rusland.

100% tevredenheidsgarantie
Hankook bandengarantie exclusief bij Profile

Wij geven 100% tevredenheidsgarantie binnen 14 dagen na aankoop. We zijn er zeker van dat je blij bent met de prestaties van jouw nieuwe Hankook banden. Echter, mocht dat niet het geval zijn, dan nemen wij de banden terug. De actie geldt op alle Hankook personenwagenbanden.

Bekijk de algemene voorwaarden van deze garantie: profile.nl/hankookbandengarantie

Hankook zomerbanden en autobanden in ontwikkeling

Of het nu gaat om het dagelijkse woon-werk verkeer of circuitgebruik, Hankook banden zijn voortdurend aan ontwikkeling onderhevig. Dit vindt plaats in vijf wereldwijde Research & Development centra (Korea, Duitsland, Verenigde Staten, China en Japan). Klanttevredenheid staat bij Hankook hoog in het vaandel. Hankook heeft diverse zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenenbanden in zijn assortiment.

Om de klanttevredenheid hoog te houden ontwikkelt Hankook Tire geavanceerde technologiën door middel van kwalitatief hoogwaardige producten tegen een betaalbare prijs. Door de verkoop in meer dan 180 landen verspreid over de hele wereld, staat Hankook wereldwijd 7e op het gebied van omzet. De bandenfabrikant heeft over de hele wereld 4 regionale hoofdkantoren, 20 buitenlandse dochterondernemingen en 5 Research & Development centra. Tevens komt 70% van de inkomsten uit overzeese markten.