Scroll Top
TRUCK

Truck: banden, services en onderhoud

Uw vrachtwagens zijn bij Profile in goede handen. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers te allen tijde veilig de weg op kunnen. Wij zijn een aanbieder van verschillende truckbanden; voor elke vrachtwagen en elk type transport hebben we een passende band.

Wij houden uw banden in topconditie met onze bandenservices. Wij zorgen ervoor dat u uw banden optimaal kunt benutten, om zo een maximaal kilometerrendement te behalen. Door bijvoorbeeld herprofileren en loopvlakvernieuwing gaan uw banden nog langer mee. Met onze 4-levensstrategie haalt u het maximale uit uw banden. Uw vrachtwagens blijven in goede conditie met ons onderhoud. Zo wordt u volledig ontzorgd.

Onze Mobiele service units kunnen bij u op locatie komen, zodat uw stilstand tot een minimum wordt beperkt. Wij komen naar u toe op een moment dat u uitkomt, zodat uw medewerkers kunnen blijven doen waar ze goed in zijn.

Wilt u weten wat Profile kan betekenen voor uw wagenpark? Neem contact op met uw Profile vestiging.

Met TPMS rijd je nooit meer met een te lage bandenspanning

Bandenspanning meten gebeurt vaak nog handmatig met een bandenspanningsmeter. Transporteurs besteden soms te weinig aandacht aan het bijvullen van de banden. Daardoor worden mogelijke lekke banden niet op tijd ontdekt. Dit betekent onnodige stilstand en een fors hoger brandstofverbruik en uitstoot van CO2. De bandenspanning kan ook automatisch gemeten worden met behulp van een TPMS systeem. Het grote voordeel is dat de bandenspanning continu gemeten wordt en bij spanningsverlies tijdig ingegrepen kan worden om onverwachte stilstand te voorkomen.

Duurzaam op de weg en snel besparingen realiseren

CO2-uitstoot verlagen is een verantwoordelijkheid die we samen dragen.
Goed te weten dat terugdringen samen kan gaan met het
optimaliseren van winstgevendheid. Want hoe beter het
bandenmanagement, hoe lager het brandstofverbruik en bandenslijtage.
Daarnaast voorkom je onnodig stilstaan door bandenpech, wat
uiteraard hogere kosten voorkomt. Met het certificaat Duurzaam
op de weg kun je als transportbedrijf ├ęcht zeggen dat je duurzaam bezig bent.

Onze vestigingen