Scroll Top
INDUSTRIE

Mogelijkheden voor industriële voertuigen

Ook in de industrie kun je met goed bandenonderhoud veel onnodige onderhoudskosten voorkomen én het verbruik van jouw voertuigen verminderen. Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden voor industriële voertuigen.

Voor welke services kun je bij Profile terecht?

  • Mobiele service units

Met onze mobiele service-units komen wij bij je langs. Voor bijvoorbeeld inspectie, onderhoud of reparatie van banden, velgen en/of accu’s. Onze mobiele service-units helpen ook als je onderweg bent. In de meeste gevallen helpen wij je binnen twee uur weer op weg. Geen onnodige stilstand dus!

  • Accuservice

Stilstand is geen optie! Een lege accu wil je ten alle tijde voorkomen. Toch komen wij dit nog veel tegen bij industriële voertuigen die bijvoorbeeld een tijd hebben stil gestaan. Wij leveren speciale industriële accu’s van de hoogste kwaliteit. Daarnaast zijn ze snel oplaadbaar en onderhoudsvrij. Gaat er toch iets mis, dan leveren we snel een nieuwe. We hebben namelijk een grote voorraad. Wel zo handig!

  • Ruilvelgen

Een wielwissel: het komt nooit goed uit. Met het ruilvelgenconcept van Profile breng je stilstand van materieel door een wielwissel terug tot een minimum. Onze experts wisselen – op jouw eigen locatie – een nieuwe band/velgcombinatie in voor jouw oude combinatie. Wij nemen de band/velgcombinatie mee voor inspectie. Zijn ze nog in goede staat, dat voegen we ze weer toe aan de voorraad. Alleen velgen die niet herbruikbaar zijn, brengen we in rekening.

  • Sipen

Profile introduceerde siping van banden in Nederland. Een spiraalvormig mes maakt kleine insnijdingen in het loopvlak van een band. Daardoor ontstaan micro-profielgroeven: kleine, ondiepe sneetjes in het bandenprofiel. De kleine openingen in de band, die hierbij ontstaan, vergroten het contactoppervlak met de weg. Daardoor heeft een truck meer grip. Bekijk het filmpje over sipen en lees er meer over!

Onze vestigingen