Scroll Top

Zomerbanden

Snel gevonden en snel gemonteerd

Zomberbanden: De beste keuze boven 7°C

Is het warmer dan 7°C, dan is het weer tijd om je winterbanden te laten wisselen voor zomerbanden. Waar winterbanden je de beste grip geven bij lage temperaturen en sneeuw, zijn zomerbanden geschikt tijdens de warmere maanden. We raden je aan om van april t/m september op zomerbanden te rijden.

We staan klaar om je zomerbanden te monteren of te wisselen. Heb je twee sets velgen – voor zowel de zomerbanden als de winterbanden – dan bespaar je op een bandenwissel. Bij Profile ben je ook aan het goede adres voor voordelige bandenopslag en ze zijn dan meteen verzekerd tegen brand en diefstal. Handig toch!

Grote leasemaatschappijen gaan voor zomerbanden naar Profile!

Da’s leuk om te weten toch? Leasemaatschappijen als LeasePlan, Alphabet en Arval gaan voor zomerbanden naar Profile. Ze weten dat we de beste merken in huis hebben, scherpe prijzen hanteren en banden snel en vakkundig monteren.

zomerbanden verhogen de veiligheid
 • Boven 7°C geschikt voor elk weertype en daarom de beste keuze van april t/m september
 • Kortere remweg en minder kans op ongelukken
 • Betere wegligging en meer grip op de weg
de beste merken en snel gemonteerd

Goede banden zijn belangrijk voor veilige kilometers. Je banden zijn immers het enige contact tussen jouw auto en de weg. Bij Profile hebben we een enorm assortiment zomerbanden die we snel voor je monteren. Ook balanceren en uitlijnen is belangrijk, want daardoor ontstaan minder trillingen in het stuur en bespaar je ook nog eens behoorlijk op brandstof.

Vergelijk alle zomerbanden
Hankook zomerbanden

100% tevredengarantie

Bridgestone zomerbanden

DriveGuard Run-Flat technologie

Pirelli zomerbanden

Perfect voor ultieme performance

Vragen over zomerbanden

Is het buiten warmer dan 7°C ? Dan is het tijd om de winterbanden te verwisselen voor zomerbanden. Waar winterbanden je aan de beste grip helpen bij kou en sneeuw, zijn zomerbanden geschikt om je de rest van het jaar veilig van A naar B te brengen. Bij zon en warmte, maar ook bij ‘normale’ Nederlandse temperaturen en regen. We adviseren je om in de maanden april t/m september op zomerbanden te rijden.

 • Bij Profile staan we voor kwaliteit. Wij monteren en balanceren banden met de grootste aandacht en vakkundigheid.Wij bieden je verschillende opties:
  • Pakketprijs montage nieuwe banden 12″ t/m 14″: vanaf 25,00 per band
  • Pakketprijs montage nieuwe banden 15″ t/m 17″: vanaf 28,00 per band
  • Pakketprijs montage nieuwe banden 18″ t/m 23″: vanaf 31,00 per band

  De genoemde prijzen gelden voor banden die bij Profile zijn gekocht. Heb je banden elders gekocht en wil je deze graag laten monteren door Profile? Ook dan helpen we je graag! Neem contact op met een Profile bij jou in de buurt en hoor direct wat de kosten hiervoor zijn.

 • Hou je banden in goede conditie om te zorgen dat ze optimaal presteren en lang meegaan.