Scroll Top

Over Profile

OVER ONS

Profile Car & Tyreservice Zeeland heeft al meer dan 50 jaar ervaring in banden en alles wat daarmee te maken heeft. De historie begint in 1968. In dat jaar raakt Jan Murre verzeilt in de bandenhandel bij zijn toenmalige werkgever Tissink. Na het overlijden van de heer Tissink neemt Jan Murre de zaak over en zijn zoon Gerco komt de gelederen versterken.

Tissink wordt groot door kwaliteit, service en het vooroplopen in alle technische ontwikkelingen binnen de bandenbranche. Maar de kennis en klantgerichtheid van de werknemers binnen het bedrijf, vormen tot de dag van vandaag de absolute kracht.

Tissink bestaat van oorsprong uit twee Profile Tyrecenter vestigingen: Middelburg en Goes. In 2006 worden de drie vestigingen van Kole en Luctor in Zeeuws-Vlaanderen overgenomen en zullen verdergaan onder de naam Profile Tyrecenter Luctor. De filialen zijn op dat moment gelegen in Terneuzen, Hulst en Oostburg.

De directie wordt vanaf dan gevoerd door Gerco Murre. In 2015 worden vestiging Terneuzen en Oostburg samengevoegd tot één filiaal in Terneuzen en wordt de naam gewijzigd in Profile Car & Tyreservice Zeeland.

VestigingMiddelburg.jpeg

Onze vestigingen