Scroll Top
Zorgeloos elektrisch
rijden met profile!
Profile voor reparatie, onderhoud en banden van je elektrische auto!

Elektrische mobiliteit groeit fors. Bijna alle merken hebben inmiddels elektrisch aangedreven auto’s in hun gamma.
Daarnaast zijn er nieuwe merken bijgekomen dat uitsluitend elektrisch aangedreven auto’s levert.

Rij direct met je elektrische auto naar Profile. Het adres voor reparatie, onderhoud en banden voor je hybride of volledig elektrische auto.
Onze monteurs hebben ruime ervaring met de elektrische systemen van alle merken. We staan klaar om je snel en vakkundig te helpen.

Profilers zijn gecertificeerd om jouw elektrische auto te repareren en te onderhouden.

Er worden jaarlijks ruim 80.000 elektrische auto’s op kenteken gezet in Nederland. De kans is dus groot dat jij ook overstapt op elektrisch rijden. Goed om te weten dat je voor onderhoud en reparatie bij Profile aan het juiste adres bent.

Onze monteurs en vestigingen zijn gecertificeerd voor onderhoud en reparatie van alle merken elektrische auto’s en voldoen daarmee aan de wettelijke eisen. Zij beschikken over specifiek gereedschap en technische data om uw elektrische auto te kunnen onderhouden en repareren.

EV-onderhoudsbeurt met behoud van fabrieksgarantie.

Profile monteurs voeren onderhoud en reparaties uit volgens de voorschriften van de autofabrikant en merkdealer. Daarom blijft de fabrieksgarantie op je elektrische auto gewoon gelden. En dat terwijl je bij Profile vaak een stuk voordelig uit bent. Alle reden dus om nu een afspraak te maken.

Opgeladen weer de deur uit!

Veel Profile vestigingen beschikken over een elektrische laadpaal. Wel zo handig, want dan is er altijd een mogelijkheid om je auto op te laden.

Heb je vervangend vervoer nodig hebben terwijl wij je auto onderhouden? Dan staat er een MINI Electric voor je klaar. Fun to drive, comfortabel en 100% elektrisch.

Onze vestigingen