Scroll Top

vacatures

Eerste Autotechnicus bij Profile

Als er iemand is met veel ervaring op het gebied van autotechniek, dan ben is het de Eerste Autotechnicus! Van reparaties en onderhoud tot complexere diagnoses, jij pakt ze met beide handen aan. En heb je ook nog sterke leiderschapsskills? Top, want als Autotechnicus of Automonteur mag jij de minder ervaren monteurs onder je hoede nemen. Iets voor jou? Lees snel verder!

Wat jij gaat doen als Eerste Autotechnicus

Of het nou om een premium zakenauto of een klassieke hobbyauto gaat: jij houdt ze in topconditie. Je stelt de diagnose, signaleert gebreken, lost storingen op en voert kleine en grote onderhoudsbeurten uit. Je houdt klanten op de hoogte van je werkzaamheden en zorgt er zo voor dat ze met een lach op hun gezicht de garage verlaten. Die glimlach bezorg je ook bij de monteurs waar je mee werkt: jij begeleidt ze en zorgt dat ze steeds beter worden in hun vak.

Wat breng je mee als Eerste Autotechnicus?

Als Eerste Autotechnicus of Automonteur neem je aardig wat verantwoordelijkheden op je in onze garage. Daarom zoeken we deze ervaring en vaardigheden:

  • Een APK-Keurmeesterdiploma of de bereidheid deze bij ons te halen;
  • Minimaal een mbo-3 diploma voor Eerste Autotechnicus;
  • Een rijbewijs B;
  • Een klantgerichte instelling;
  • Je pakt graag de leiding en wil de monteurs om je heen nieuwe skills leren.

Wat bieden wij?

Je mag je 32-38 uur in de week bevinden in onze garage en werkt daar met materiaal van hoge kwaliteit. Ook kan je werkkleding, veiligheidsschoenen en het beste gereedschap verwachten, want we vinden het belangrijk dat je veilig aan de slag kunt! Verder krijg je als Eerste Autotechnicus van ons:

  • Een goed salaris, 8% vakantiegeld en een prima pensioenregeling;
  • De kans om je verder te specialiseren, bijvoorbeeld in elektrische voertuigen, door middel van verschillende trainingen;
  • Korting op nieuwe autobanden en het onderhoud van je auto!

Wie zijn wij?

Werken bij Profile is veel meer dan alleen maar banden verwisselen en APK-keuringen uitvoeren. Je krijgt er ook gezellige en deskundige collega’s bij. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten simpelweg blij zijn als ze bij ons wegrijden. Daar doen we iedere dag weer ons uiterste best voor. En voor vrachtwagens springen we soms zelfs ‘s nachts uit ons bed als dat echt nodig is. Dat komt niet uit een instructieboekje, zo zitten we nou eenmaal in elkaar. Daarom werken onze mensen sinds 1989 elke dag met passie aan auto’s, vrachtauto’s en bestelauto’s.

Solliciteren?

Lijkt de baan van Eerste Autotechnicus bij Profile je een geschikte rol? Solliciteer dan snel bij jouw dichtstbijzijnde vestiging!

    Onze vestigingen